mandag 14. juni 2010

Nye mannen i vårt liv :)

Hils på nye mannen vår :) Gogutt så det holder i massevis :) Malin er helt i himmelen når hun er sammen med hester, så nå har vi fått hjem en selv.

På tide å bli litt kjent med heremannen, så da tok vi en liten ridetur i "finværet" som trøndelag har hele tiden.....Men vi koste oss på tur vi! Er så godt å ha en så snill gutt når malin er nybegynner. Han er snill som et lam, og ikke en komplisert gutt ,foreløbig! hihi...

Ut på tur, ALDRI sur :)

Andrè ville faktisk leie han litt også,det er framskritt! Det sier sitt om at hesten er rolig,for han er ikke så trygg på store dyr :) Men tror disse to kommer til å finne tonen jeg!!!!!

Malin leier han på plass ut på beite selv...Hun er så KRY at det går ikke å beskrive!Morro at hun har de samme interessene som meg,jeg har holdt på med hest i mange år, men har hatt et opphold på over 2år..Så det er godt å komme i gang igjen! Og en fornøyd Malin = FORNØYD mamma :)

Ser i allefall ut til at vi har vært heldige med Islendingen i alle fall,han er en kosegutt!!!! Akurat det jeg trenger ;) hehehe.... Gleder oss på masse fine turer fremover!

1 kommentar:

Anonym sa...

Fin pølse ja!