mandag 5. april 2010

PÅSKE & Amors Piler :)

Er noe rart med bloggen min, får ikke sett bildene mens jeg legger de inn her så det er dålig med blogging for tia :)

Vi er akurat ferdig med påska, og det har vært ei flottis påske. LITT for mye godteri å go mat, men det får bare være :) Skal kose seg når man har fri!!!

Vi har hatt KJEKKASEN Schæpomm`s Gucci på besøk, og han har datet Mirapia mi :) Og de har kosa seg bra, så da får vi krysse alt av fingre å tær å håpe på flotte pommeknotter i juni :) Flott tid å få valper på. Gucci er så kjekk, og for en herremann å ha i hus :) Så for meg det ble masse markering å litt uro her, men det var det ikke i det hele tatt. Han storkoste seg som eneste konge i flokken :)) Han lå i sofaen å speidet ut på tispene som lå på golvet på kveldene, hehe.... Mira var kjempeflink hun også, og tok i mot sin utkårede med sjarm og glede. Nå vil tiden vise... Blir en spennende tid fremover.To stk rolige pommer sammensveisa :)Tror ikke Gucci hadde det så verst nei :)
Ellers er været topp, og et godt vårtegn er at motorsykklene er kommet på veien, så i morgen blir det årets jomfrutur på Hondaen :)))) Brum brum :) HÅPER på masse finvær fremover!!!!!

3 kommentarer:

Anita Solvik sa...

Åååå så kjekt Janne :)Ønsker Mira lykke til og håper det kommer noen knøttepommer til sommere . Vi får vaper i mai og jeg gleder meg sykt mye :)
PS : husk å kjøre forsiktig ;)

Monika sa...

arti vess de bli små bissevovva igjen da,du får litt å hold på me da!!:)

Anonym sa...

Kjempekjekkt Anita :) Krysser fingrene nå å håper på et flott resultat :) Kjører forsikti, er så pingle når sesongen netopp har starta !!! hehe....

-janne-