søndag 11. april 2010

HELG VED SJØEN I FINVÆRET :) HÆRLIG!!!!!!!!

Nå har vi vært 2 dager i fjæra med unger å hunder å kost oss i det flotte vår-været :) Kan ikke få sagt hvor godt det er med VÅR!! Tina, ei veninne av meg å barna hennes var med. Det ble grilling,kaffekos, og leting av ting å tang i fjæra :) Hundene stortrivdes, de er jo så nysjerrige og vil være med på allt :)Se på denne lille skjønnheten min :) Lita, "Born to be good looking" som er nå 10mnd. Synes hun er så flott, og blir bare finere og finere for hver måned :) Hun er så lydig å lettlært, og elsker folk i alle aldere!
Kose jenta til mamma :))Ungene sier ikke nei takk til å ha henne med på alt som skjer heller... Hun er liksom en av jengenGrillpølse :) Nam nam :)) Jeg å Tina er rett å slett Lars Monsen (har vi hørt) når vi er på tur !! Vi leker ikke naturelskere vettu :)Disker opp med det ene og det andre, og er experter på å tenne BÅL :)Spikking er gøy også :) Men en del uenighet ble det jo selfølgelig når vi hadde med oss bare to kviver...Delt på 4 unger!!!!!Flott her ved sjøen ja :) Masse bålplasser å benker hele veien ved promenaden.Lita ville også ha pølse når hun er på tur !! Å det var visst utrooolig godt ja :)


Hva mer kan man ønske seg, enn glade fornøyde barn (eh, nesten hele tiden..), sol,vår å GOD kaffe !!! Malin og Luckas er veldig enig, bortsett fra det med kaffen :)


Litt div bilder fre helga, har jo tatt så mange,fikk ikke plass till alle her!!!!
Litt fangkos hører også med :)


Mirapopps, som forhåpentligvis er drektig, slappet av i sola og bare koste seg uten noe mer stress :)) Hun prøvde å stjele x-antall pølser, men ellers tok hun sjølivet mero :))

Lunapopps var ikke med i dag, hun er hos en go venn av meg som ABSOLUTT ville låne henne et par dager.. Så hun er der å bli litt bortskjemt, godt det :) Kommer hjem til mamsen sin på tirsdag igjen!Merker godt at det er en hund mindre, og det er ikke gøy nei..Så vandt til å ha de rundt meg hele tiden! De hører hjemme hos meg alle 3!

Håper på masse sånne dager fremover. Er mektig lei av vinter nå... Sovner nok godt i kvell når vi har fått dusja av oss bållukta :)En ny uke i vente med jobb å skole! Men har hatt ei FLOTTIS helg sammen med Tina og fammen <3

Må inrømme at det klør i fingrene for å ta seg en tur på MC`n også,men familie i første rekke! Ha en flott søndag videre alle sammen :)))))))

Oi, ble døbbelt opp med noen bilder her....får ikke redigert de bort! Jaja, sånn kan det gå!!!!

2 kommentarer:

Camilla Kristoffersen sa...

Nydelige bilda Janne!!! Så ut til at dåkker storkosa dåkker :D :D :D

Anonym sa...

Takk du frøken :) Vi storkosa oss :)-J-