tirsdag 23. desember 2008

Vil Ønske Alle En Riktig God Jul :)

Ja da er jula endelig her. Etter mye baking,vasking,pynting og for å ikke snakke om julegavehandel....phu, ja da kan vi endelig senke skuldrene og nyte dager med ribbe,steik,kjøttkaker, søte kaker, juleøl og masse godterier. Gjennstår å se om en har vært snill pike å får masse pakker på julekvelden:) hehehe.... Gjorde ferdig til jul her på mandag, så i kveld har vi kost oss med familien til graut, og kaffe. Ongene har pakket opp noen av sine pakker, for i morgen drar de til sine fedre, så derfor hadde vi en "julekveld" i kveld istede. Kjempekos, og ongene syntes det var stas å få åpne pakker. De ble superfornøyde med det de fikk.

Malin fikk av oss en Nintendo DS, og hun ble helt i fyr og flamme....hehehe. Storebror har også en sånn en, og det er stadig krangel for at hun ikke får prøve den, så da fikk hun likså greit sin egen, å den var selfølgelig ROSA! Hun ønsket seg gaver som skulle være rosa...typisk jente eller???? :)
Andrè fikk seg ny mobiltlf. "Beste jula EVER" sa han. Ble jo superglad:) Så gøy å gi gaver til ongene når en vet hvor glade de blir. Jeg synes det er like stas å gi gaver som å få selv:)

Da sitter jeg her med en vellfortjent Baylis med is, å koser meg i sofakroken. Elsker julestemningen, og lyset av juletreet pyntet i gull og rødt! jaja, må alle der ut få en helt super jul,spis med vett og godt drikke til, for det skal nemmlig jeg :)
GOD JUL!


Ingen kommentarer: