mandag 19. oktober 2009

Tur på en flott høstkveld :) + litt til .....


Ja her i trøndelag har det vært masse flott høstvær !!!!!!! NOT!!!! Så når det endelig blir en "flott dag" drar vi og rister av oss litt rastløshet og boltrer oss i det fri :)
Hundene elsker å få løpe fritt, og siden vi bor i et boligbyggerlag, passer det best å dra litt på bygda når vi er rastløse :)
Her er Luna frampå å vil ha gobit :)
Hun er blitt en lekker frøken. Og synes det er litt gøy å trene og faktisk !!!


Litt mørke bilder siden det er på kvelden, men hun ser flott ut ja??????????????


Lille apetrollet mitt Lita er en kosegris uten like! Gøy å løpe fritt, men alltid tid for kos med matmor :)

Treon min får belønning når de kommer på innkalling :) Og det er populært..

Mmmmmmm, godis er tingen for å lure 3 små pommer :))))) hahahahaha.....

Lita og Luna i farta :)

Så etter en fartsfyllt tur ut er det godt å finne sofaen! Mira vil helst være sammen med meg til alle døynets tider. Hun er så go at ..... Vi tok en liten "lur" her gitt!
Ikke så sjelden vi to har en såkaldt middagslur nei ;)
VINTERLAND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dro over til sverige med ungene for å bade å kose oss i Åre for noen helger siden, å jett om det var vinter der da......... Hmmm, jaja, den kommer raskere enn vi tror! Alltid like rart å kjøre på vinterføre etter sommeren.

Men flott, det er det!!!!!!!

Å KALDT, det var det !!!!!!!!!!!!!!!


Apetrollet mitt vokser og trives :) hun røyter fælt, men er sjarmis å søt for det :)


Til slutt vakre lille Lunapoppsen vår :)

Litt dålig til å oppdatere bloggen for tiden, har et dålig kamera, og syns det er kjedelig å oppdatere uten bilder... men men, de får bli som de blir :)

3 kommentarer:

Lillian sa...

Fine bilder da! :)

Syns ikke Lita ser ut som noen skikkelig monkeypom heller. Kommer innom en dag og kikker på henne ;)

Anonym sa...

Alle hundene ser kjempe fine ut!! Ser ut som dere koset dere masse på kveldstur. Skal hilse masse fra Lilli og si att hun håper hun og Lita kan møtes igjen en dag snart:)

tove sa...

Hei!

Lenge siden jeg har vært på bloggen din:) Godt å se at det er flere pommebarn som er apetroll. Willy er en vandrende fjone, og så femi som han er veit jeg ikke om han trives så godt med det. Han er en stor gutt og begynner å bli mørk på ryggen og er sort på haletippen. Tror han blir fantastisk fin! Sjarmerer alle han møter av både hunder og mennesker.

Jeg skal ha ansvar for Trondheim Enerrgi, så går ut for at det blir en del turer til Trondheim fremover. Skal prøve å få tatt med Willy slik at vi får treffes og du får møtt han:)