fredag 30. oktober 2009

En vakker prins Willy Wonka :) Sønn av Mira og Albert .

Kunne ikke dy meg, jeg måtte stjele noen bilder av matmor Tove for å vise frem denne skjønne lille prinsen. Han er miras førstefødte og har flyttet til Løvebyen og bor sammen med Tove. Willy W er i apealderen men synes han er kjempeskjønn likevell jeg. Tove har vært heldig med denne gutten, han er vist en storsjarmør og går faktisk i hunde-barnehage når matmor er på jobb!!!!!!!! Hehehehehehe..... så søtt!!!! Tror nok Tove & Willy er en perfekt match,og jeg har nok gjort et kjempeklokt valg når det gjelder salg av Willy. Ville jo helst ha alle valpene selv da, MEN det går jo ikke! Hehehe... Barna mine vettu :)Mulig Willy kommer på besøk her hos oss i Verdal, og det GLEDER jeg meg så masse til :)

Willy med favorittbamsen sin da han var litt mindre og nylig hadde flytta til Oslo :)

Vakker liten Apeprins ja :) Albert og Mira har gjort en flott jobb syns jeg :))

Mmmmmmmmmmm, tyggebein er så godt !!!!!

Er kjempefornøyd med valpene etter Mira og Albert, de ser flotte ut som "aper" så det blir spennende å se hvordan de blir som voksne :)
Lilly som bor hos matmor i Trondhjem skal faktisk på sin første utstilling neste helg, så vi venter i spenning for å høre resultater. Lilly stortrives også i sitt nye hjem, skal legge ut bilder av den frøkena også når jeg får oversendt bilder fra matmor Bodil :)
Her er det helgavask nå, blir masse små potespor på gulvet her som hos andre med små firbeinte :) Lukter grønnsåpe enn så lenge !!!!
GOD HELG TIL ALLE :))))))

2 kommentarer:

Lillian sa...

Fin liten apegutt ja :)
Blir spennende å se ham om han kommer til Verdaln!

Janne`s Verden sa...

Ja jeg håper han kommer :)))) Det blir stas ja :) Vi har noen fine barnebarn Lillian ;)