onsdag 14. juli 2010

Travle tider.....

TIDEN FLYR!!!!!

Først og fremst må jeg si at jeg hadde en toppers husmorferie :) Fikk krysset av noen ting fra " Å gjøre" lista vår :) Spiste MASSE go mat, og fikk magesyke, noe som ikke sto på lista vår !!!!! Men men... Vi lå for det meste ved hotellet så vi hadde toalettet like ved i tilfelle det braket løst :) Sånn kan det gå når man er gla i å spise absolutt alt!!!!
I bursdagsgave fra Tina, som var med på tur, fikk jeg tyrkisk bad :) Det var ubeskrivelig DEILIG, og skal absolutt gjøre det ved en senere anledning. Det var full pakke, med badstu først,steamrom med skrubb og såpemasasje etterpå. Så ansiktsmaske etterfulgt av en HEL kroppsmasasje som varte en go stund! Helt i drømmeland vettu, snakk om luxus :)
Fikk også oppfyllt en av mine STØRSTE drømmer der nede, jeg badet med DELFINER <3 Den opplevelsen kunne jeg ikke vært foruten! De er bare så smarte å lekne disse skapningene, og vi kunne vært der sammen med de i mange timer..... Delfinen sang til meg også, den fineste melodi jeg noen gang har hørt :) Ble så sjarmert og fikk meg en hel del nusser av han også :)
Godt å komme seg litt bort fra hverdagen, borte bra men hjemme best!

Savnet jo unger og pommene da, så det var deilig å komme hjem til de igjen <3 Valpene var vokst seg mye større bare på en uke!

Nå er de 7 uker strax, og lillegutt reiser neste helg til Hitra for å bo hos sin nye familie :) Blir trist å se han reise, men tror han kommer til å få masse kjærlighet hos de :)

Ellers så går dagene på jobbing på dag og natten.... I mellom slagene prøver jeg å være litt husmor også!!!!! Tror ungene mine fortjener en ferietur med sin mor etter hvert........ Hvor det blir, er det ingen som vet enda. Men de er så tolmodige nå som jeg må jobbe en del, og de er så flinke til å hjelpe meg med hundene.
Skal få lagt inn noen bilder i helga,Bodil kommer forhåpentligvis på besøk så da skal jeg LURE henne med på noen fotoseanser ;))

1 kommentar:

Anonym sa...

Hahaha, du skal vel det ja! Det får vi se på, men skal alltids klare å holde hunder mens du tar bilder om ikke annet, men om du får låv til å ta bilder av meg er en helt annen sak!

Gleder meg masse til å se hvordan valpene har utvikklet seg. De ser kanon søte ut på bildene så blir super koselig å se de live :)