tirsdag 15. september 2009

Karnsje på tide med en oppdatering, IGJEN..................??????


Her har det vært stille på bloggen... Men nå fant jeg ut at jeg måtte legge ut noen ord alikevell. Masse har skjedd siden sist, og skal jeg ta en oppsumering,blir historien laaang å karnsje litt kjedelig.

Valpene reiste til sine nye eiere i begynnelsen på august :( Kjempetrist, MEN de har fått seg flotte hjem, så jeg må si meg fornøyd :) Har beholdt ei tispe selv, et rampetroll som lyder navnet Bitte Lita, kalles til daglig Lita :) Hun elsker å være i farta, å er en riktig pøbel.... MEN et superhærlig gemytt og lovende ellers :) Så gøy med valper vettu, selv om det er tissedammer over allt......

Her er hun , bildet tatt for noen uker siden. Får vi besøk, så er hun kjapp til å lure unna sko!


" seeeee så søt jeg er da :) engel med "skittne" vinger ;) hehehehe............


Søtingen vår!!!!! Gleder meg virkelig til å se hvordan hun blir. Nå har hun blitt mer rølig i fargen, og jeg HÅPER hun får sin far`s farge! Han er helt nydelig...

Lita har også fått seg en ny leke kompis ved navnet Ares :) Ei veninne av meg som har fått i seg en sprettn litn kar :)

Selv om Ares er en TØFFING, så lar ikke Lita det stoppe seg... Hun er jo også en TØFFING som pommer flest, og hopper på å leker villt :) Kjempegøy!

Lille Lilly ( før: Arven) har flyttet til Trondheim. Og bor nå sammen med matmor Bodil, og pommen Kaisa på 1 år. Lilly har det helt konge sammen med de to. Vi har møtt de ofte i det siste, og de er en bra mach :) Ingen tvil om at Bodil er en super matmor.. Så kjekkt at de bor bare litt over en time unna, så jeg kan følge opp Lilly, og slik at Lita og Lilly får leke selv om de bor forskjellige steder.. Var i tvil om jeg skulle selge henne, men kan ikke ha alle selv heller.

Her er Lilly en uke etter hun reiste. Var i byen en hel dag sammen med Bodil og pommene, og Camilla og pommene.Alltid like kos å treffes!
Willy Wonka reiste heeeelt til hovedstaden, og skal bo sammen med matmor Tove :) Disse to fant tonen ganske raskt, og har fått bare gode tilbakemeldinger fra henne i ettertid. Willy har det også som plommen i egget hos sin nye familie. Gleder meg til å se han igjen ja. Skal legge inn bilder når jeg får oppdateringer fra valpekjøperne.

Må innrømme at det ble litt tårevått da valpene reiste, ble jo såååå gla i dem. Men tryggheten med at de har det godt er trøst nokk.
Willy er en KOSEGUTT uten like, og han har faktisk dagmamma når matmor Tove er på jobb :) hihihi.......


Ellers blir det litt trening her fremover på lille Lita, og på Luna. Luna har gjort det bra på de 3 siste utstillingene, ikke rart for hun er kjempefin!!!!!! Mere om jeg får trena inn "turbolita" til hun skal stilles.......

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så koselig å se liv her da :) Skal hilse fra Lilli og Kaisa også som ligger langflate på gulvet her :) Håper det ikke blir så lenge til vi møtes igjen:)

Janne`s Verden sa...

hehehe,va jo på tide me en oppdatering.... hæls tebake å sei at vi ska nok træffes ganske snart ijæn :=)
- J -